miercuri, 12 iunie 2024

Ultimele lansări de SMART TV

Share

Ultimele lansări de SMART TV

Dacă este momentul să îți cumperi un televizor nou și vrei să faci o alegere inteligentă, îți vom prezenta în cele ce urmează unele dintre ultimele modele lansate, pentru a face o achiziție care să fie eficientă pe termen lung:

1. SAMSUNG Neo QLED 85QN90C

Samsung Neo QLED 85QN90C reprezintă un pas important în evoluția televizoarelor, aducând o serie de inovații uluitoare care vor schimba pentru totdeauna modul în care ne bucurăm de divertismentul de acasă. 

Cu o diagonală de 85 de inci și o rezoluție Ultra HD 4K, acest televizor redefinește standardele în ceea ce privește experiența vizuală și calitatea imaginii.

 • Imagini mai vii și luminoase ca niciodată

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Samsung Neo QLED 85QN90C este tehnologia Quantum Dot. Aceasta utilizează nano particule cuantice pentru a amplifica culorile și luminozitatea, oferind imagini mai vii și mai luminoase ca niciodată. 

Cu o paletă de culori extrem de bogată și o luminozitate excepțională, veți vedea fiecare detaliu în mod clar, fie că urmăriți filme HDR sau vă jucați jocuri video. 

Luminozitatea maximă de 2000 de nits aduce detalii ascunse în zonele întunecate ale imaginii, creând o experiență vizuală captivantă.

 • Designul elegant și ultra-subțire

Samsung Neo QLED 85QN90C nu se remarcă doar prin performanța sa, ci și prin designul său elegant și ultra-subțire. 

Cu o grosime de doar câțiva milimetri, acest televizor se integrează perfect în orice decor și creează o atmosferă luxoasă în orice cameră. Rama ultra-subțire și suportul metalic minimalist completează aspectul sofisticat al acestui televizor de ultimă generație. Are dimensiuni de 1892.2 x 321.3 x 1143 mm.

De asemenea, puteți monta televizorul pe perete, folosind suportul de perete opțional, pentru a economisi și mai mult spațiu și a crea un aspect curat și ordonat în camera dvs.

 • Performanță rapidă și fără efort

Cu procesorul Quantum Processor 4K, Samsung Neo QLED 85QN90C oferă performanță rapidă și fără efort. Acest procesor inteligent optimizează calitatea imaginii în timp real, ajustând contrastul, culorile și claritatea pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. 

Indiferent dacă urmăriți filme, jocuri sau navigați pe internet, acest televizor vă va impresiona cu rezultatele sale rapide și precise.

 • Experiența audio captivantă

Calitatea sunetului este la fel de importantă ca și calitatea imaginii, iar Samsung Neo QLED 85QN90C nu dezamăgește în acest sens. Tehnologia Object Tracking Sound+ (OTS+) oferă o experiență audio captivantă prin urmărirea mișcării obiectelor pe ecran și ajustarea sunetului în consecință. 

Cu difuzoare încorporate în partea de sus, lateral și jos a televizorului, sunetul se deplasează în jur, creând o atmosferă cinematografică imersivă.

 • Smart TV cu funcționalitate extinsă

Samsung Neo QLED 85QN90C este un Smart TV cu funcționalitate extinsă, care vă permite să vă bucurați de o gamă largă de conținut și servicii. 

Sistemul de operare Tizen vă oferă acces la o mulțime de aplicații și servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Disney+, Amazon Prime Video și multe altele. De asemenea, puteți controla televizorul cu ușurință prin intermediul asistentului vocal Bixby sau al altor asistenți vocali, cum ar fi Google Assistant sau Amazon Alexa.

 • Conectivitate avansată

Samsung Neo QLED 85QN90C dispune de o gamă extinsă de opțiuni de conectivitate pentru a vă satisface nevoile. Cu patru porturi HDMI puteți conecta console de jocuri, playere Blu-ray și alte dispozitive compatibile pentru a experimenta jocuri și conținut video la cea mai înaltă calitate. De asemenea, acest televizor este echipat cu porturi USB, porturi Ethernet și conectivitate Wi-Fi pentru a vă oferi acces la internet și la dispozitivele dvs. în mod convenabil.

2. HISENSE 75U8KQ ULED

HISENSE 75U8KQ ULED este o bijuterie tehnologică care ridică ștacheta calității vizuale la un nivel superior. Cu o diagonală generoasă de 75 de inchi și tehnologia ULED de ultimă generație, acest televizor este o adevărată declarație a calității și a tehnologiei avansate.

 • Detalii uimitoare și culori vii

HISENSE 75U8KQ ULED impresionează prin calitatea excepțională a imaginii. Tehnologia ULED (Ultra LED) oferă culori vii și detalii uimitoare, care fac ca experiența de vizionare să fie remarcabilă. 

Cu o rezoluție 4K Ultra HD și tehnologia de iluminare locală de tip Full Array, acest televizor oferă un contrast incredibil și neguri profunde, făcând ca fiecare scenă să iasă în evidență în modul cel mai realist posibil. 

De asemenea, suportă tehnologia HDR (High Dynamic Range) pentru o gamă dinamică de culori și luminozitate, transformând fiecare film sau joc într-o experiență cinematografică.

 • Design elegant și contemporan

Cu un design modern și elegant, HISENSE 75U8KQ ULED adaugă o notă de eleganță în orice încăpere. Rama ultra-subțire și suportul metalic subțire completează aspectul premium al acestui televizor. 

Datorită marginilor subțiri, ecranul ocupă o mare parte a spațiului frontal, oferindu-vă o experiență cinematică fără distragere de la design. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor, acest televizor este o capodoperă în ceea ce privește estetica.

 • Sunet captivant și inteligent

Calitatea sunetului este la fel de importantă ca și calitatea imaginii, iar HISENSE 75U8KQ ULED nu dezamăgește în acest sens. 

Cu tehnologia Dolby Atmos, sunetul este distribuit în mod dinamic în jur, creând o experiență auditivă captivantă. Cu difuzoare integrate de înaltă calitate, sunetul este clar și detaliat, fie că urmăriți filme, jocuri sau emisiuni TV. 

De asemenea, acest televizor dispune de tehnologie de inteligență artificială pentru a ajusta automat setările audio în funcție de conținutul pe care îl vizionați, asigurându-vă că sunetul este întotdeauna optim.

 • Smart TV cu funcționalitate extinsă

HISENSE 75U8KQ ULED este un Smart TV cu funcționalitate extinsă, care vă oferă acces la o gamă largă de aplicații și servicii. Cu sistemul de operare VIDAA U, puteți naviga rapid și ușor prin conținutul preferat și puteți accesa servicii de streaming precum Netflix, YouTube, Amazon Prime Video și multe altele. 

Telecomanda Magic, inclusă, vă permite să controlați televizorul cu ușurință, iar funcționalitatea de control vocal vă permite să căutați conținut și să interacționați cu televizorul cu ușurință.

 • Conectivitate versatilă

HISENSE 75U8KQ ULED dispune de o gamă variată de opțiuni de conectivitate pentru a vă satisface toate nevoile. 

Cu patru porturi HDMI, puteți conecta console de jocuri, playere Blu-ray, laptopuri și multe alte dispozitive cu ușurință. De asemenea, acest televizor oferă porturi USB, porturi Ethernet și conectivitate Wi-Fi pentru a vă conecta la internet și a vă accesa conținutul preferat în mod convenabil.

3. LG OLED evo 77G33LA

3. LG OLED evo 77G33LA

Sursa foto

LG OLED evo 77G33LA se remarcă ca un televizor de ultimă generație care redefinește standardele calității și inovației în ceea ce privește experiența de vizionare. 

Cu o diagonală impresionantă de 77 de inci și tehnologia OLED Evo, acest televizor este conceput pentru a oferi imagini uimitoare, culori vibrante și un design elegant care se integrează perfect în orice ambient.

 • Imagini OLED Evo cu negru profund și culori vii

OLED Evo este cea mai recentă tehnologie OLED de la LG, care aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea imaginii. Pixelii auto-emisivi ai tehnologiei OLED Evo permit afișarea negrurilor absolute, deoarece fiecare pixel poate fi pornit sau oprit individual. Acest lucru rezultă într-un contrast infinit și culori vii și naturale. 

Cu o rezoluție 4K Ultra HD, veți experimenta fiecare detaliu în cea mai înaltă claritate, iar compatibilitatea cu HDR (High Dynamic Range) adaugă o gamă extinsă de culori și luminozitate pentru o experiență vizuală captivantă.

 • Design elegant și ultra-subțire

LG OLED evo 77G33LA se remarcă și prin designul său modern și ultra-subțire. Cu o grosime redusă și margini aproape invizibile, acest televizor se integrează perfect în orice decor interior, adăugând o notă de eleganță și sofisticare în orice cameră. Designul minimalist și suportul metalic subțire completează aspectul premium al acestui televizor. 

De asemenea, puteți monta televizorul pe perete pentru a economisi spațiu și a crea o atmosferă curată și ordonată în locuința dvs.

 • Sunet de înaltă calitate și inteligență artificială

LG OLED evo 77G33LA oferă o experiență audio impresionantă. Cu sistemul de sunet AI Sound Pro, televizorul ajustează automat setările audio pentru a se potrivi conținutului pe care îl vizionați, oferind un sunet clar și echilibrat. 

În plus, suportul pentru tehnologia Dolby Atmos adaugă o dimensiune suplimentară experienței sonore, creând un sunet captivant care vă învăluie complet.

 • Platforma Smart TV webOS

Televizorul LG OLED evo 77G33LA rulează pe platforma Smart TV webOS, care oferă o experiență de utilizare intuitivă și acces rapid la o varietate de aplicații și servicii de streaming precum Netflix, Disney+, Amazon Prime Video și multe altele. 

Telecomanda Magic Remote vă permite să navigați ușor și să controlați televizorul cu gesturi și comenzi vocale, adăugând o doză suplimentară de confort și ușurință în utilizare.

 • Conectivitate avansată

LG OLED evo 77G33LA dispune de o gamă variată de opțiuni de conectivitate pentru a vă satisface toate nevoile. Cu patru porturi HDMI, puteți conecta cu ușurință console de jocuri, playere Blu-ray, laptopuri și multe alte dispozitive. 

De asemenea, acest televizor dispune de porturi USB, porturi Ethernet și conectivitate Wi-Fi, permițându-vă să vă conectați la internet și să accesați conținutul preferat în mod convenabil.

4. Sony BRAVIA OLED 55A95L

Sony BRAVIA OLED 55A95L reprezintă un apogeul inovației și tehnologiei în lumea televizoarelor. Cu o diagonală de 55 de inci și tehnologia OLED de la Sony, acest televizor promite să ofere imagini uimitoare, culori vii și o experiență de vizionare fără egal. 

Cu o atenție meticuloasă la detalii și performanță, acest televizor este o alegere excelentă pentru cinefili și pasionații de divertisment la domiciliu.

 • Calitatea imaginii OLED inegalabilă

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Sony BRAVIA OLED 55A95L este tehnologia OLED, care oferă imagini uimitoare și negru perfect. Fiecare pixel este auto-emisiv, ceea ce înseamnă că se poate aprinde sau stinge individual, rezultând un contrast infinit și culori vii și realiste. 

Acest televizor are o rezoluție 4K Ultra HD și suport pentru tehnologiile HDR (High Dynamic Range), inclusiv HDR10 și Dolby Vision, pentru a aduce o gamă dinamică de culori și luminozitate. 

Fiecare scenă este redată cu detalii incredibile și profunzime, transformând experiența de vizionare într-o călătorie vizuală captivantă.

 • Design premium și minimalist

Sony BRAVIA OLED 55A95L impresionează și prin designul său elegant și minimalist. Ecranul este încadrat de o ramă subțire și suportul se îmbină perfect cu estetica generală a televizorului. Designul ultra-subțire se integrează ușor în orice decor și creează o atmosferă elegantă în orice cameră. 

Datorită designului premium, acest televizor poate fi montat pe perete pentru a economisi spațiu și a oferi o estetică modernă și curată.

 • Sunet de înaltă calitate

Sony BRAVIA OLED 55A95L oferă și o experiență audio impresionantă. Cu sistemul de sunet Acoustic Surface Audio+, sunetul este produs direct din ecranul televizorului, creând o experiență audio captivantă. 

Acest televizor suportă tehnologia Dolby Atmos, care adaugă o dimensiune suplimentară experienței sonore. Sunetul este clar, echilibrat și imersiv, oferindu-vă o experiență auditivă de neuitat.

 • Platformă Smart TV Android TV

Sony BRAVIA OLED 55A95L rulează pe platforma Smart TV Android TV, oferindu-vă acces la o varietate de aplicații și servicii de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, YouTube și multe altele. Acesta vă permite să navigați rapid și să accesați conținutul preferat într-un mod intuitiv. 

Cu un control vocal eficient și o telecomandă ergonomică, interacțiunea cu televizorul este ușoară și convenabilă.

 • Conectivitate avansată

Acest televizor dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate pentru a vă satisface toate nevoile. Cu doup porturi HDMI, puteți conecta cu ușurință console de jocuri, playere Blu-ray și alte dispozitive. 

De asemenea, dispune de porturi USB, porturi Ethernet și conectivitate Wi-Fi pentru a vă conecta la internet și pentru a accesa conținutul preferat în mod convenabil.

5. Samsung Neo QLED QN900C

Samsung Neo QLED QN900C reprezintă un salt semnificativ în evoluția tehnologiei televizoarelor, aducând o gamă impresionantă de caracteristici și performanțe care transformă modul în care experimentăm conținutul vizual. 

Cu o diagonală de 65 de inci și tehnologia Neo QLED, acest televizor redefinește standardele calității imaginii, designului elegant și funcționalitățile extinse.

 • Calitatea impresionantă a imaginii Neo QLED

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale Samsung Neo QLED QN900C este tehnologia Neo QLED. Acest televizor utilizează nanoparticule cuantice pentru a oferi culori mai vii și o luminozitate mai mare. 

Tehnologia Quantum Dot permite afișarea unei game de culori extrem de bogate și precise, iar luminozitatea excepțională de 2000 de nits face ca imaginile să iasă în evidență în mod spectaculos, indiferent dacă urmăriți conținut HDR sau jocuri video. 

Rezoluția 8K Ultra HD adaugă un nivel suplimentar de detalii, permițându-vă să vedeți fiecare detaliu în cea mai înaltă claritate.

 • Design-ul elegant și ultra-subțire

Samsung Neo QLED QN900C se remarcă și prin designul său elegant și ultra-subțire. Cu o ramă aproape invizibilă și un suport minimalist, acest televizor se integrează perfect în orice decor interior, adăugând o notă de rafinament și lux în orice încăpere. 

Grosimea sa redusă îl face să pară ca și cum ecranul plutește în aer, iar designul ultra-subțire îl face să fie potrivit pentru montarea pe perete, oferind un aspect curat și ordonat în camera dvs. Are dimensiuni de 1876.6 x 15.4 x 1071.5 mm.

 • Performanță rapidă și inteligentă

Cu procesorul Quantum Processor 8K, Samsung Neo QLED QN900C oferă o performanță rapidă și inteligentă. Acest procesor puternic optimizează calitatea imaginii în timp real, ajustând contrastul, culorile și claritatea pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. 

Televizorul se adaptează automat la conținutul pe care îl vizionați și oferă o calitate a imaginii de excepție, indiferent dacă urmăriți filme, jocuri sau emisiuni TV. 

De asemenea, Samsung Neo QLED QN900C este un Smart TV cu sistemul de operare Tizen, care vă oferă acces la o gamă largă de aplicații și servicii de streaming precum Netflix, Disney+, Amazon Prime Video și multe altele.

 • Sunet captivant și spatial

Calitatea sunetului este la fel de importantă ca și calitatea imaginii, iar Samsung Neo QLED QN900C livrează o experiență audio captivantă. Cu sunetul OTS Pro (Object Tracking Sound+), sunetul se deplasează în mod inteligent pentru a urmări mișcarea obiectelor pe ecran, creând o experiență sonoră spatială și imersivă. 

Difuzoarele integrate oferă sunet clar și echilibrat, iar compatibilitatea cu tehnologia Dolby Atmos adaugă o dimensiune suplimentară experienței sonore, oferindu-vă senzația că sunteți chiar în mijlocul acțiunii.

 • Conectivitate versatilă

Samsung Neo QLED QN900C dispune de o gamă variată de opțiuni de conectivitate pentru a vă satisface toate nevoile. Cu patru porturi HDMI 2.1, puteți conecta console de jocuri de ultimă generație, playere Blu-ray și alte dispozitive compatibile pentru a experimenta jocuri și conținut video la cea mai înaltă calitate. 

De asemenea, acest televizor este echipat cu porturi USB, porturi Ethernet și conectivitate Wi-Fi pentru a vă oferi acces la internet și la dispozitivele dvs. în mod convenabil.

Aceste televizoare lansate în ultima vreme reprezintă vârful tehnologiei, oferind imagini uluitoare, sunet captivant și design elegant. Cu caracteristici avansate și performanțe remarcabile, aceste device-uri transformă experiența de divertisment de acasă în ceva cu adevărat special.

Citește mai mult

Alte articole