miercuri, 12 iunie 2024

Extinderea gamei La Provincia la șapte produse este confirmată de către Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Share

Extinderea gamei La Provincia la șapte produse este confirmată de către Iustin Paraschiv, fondatorul Grupului Carmistin

Cu o prezență puternică în domeniul alimentar din România, La Provincia promovează autenticitatea gustului puiului românesc și calitatea superioară. Carmistin, prin divizia sa de pui, oferă consumatorilor produse remarcabile în ceea ce privește calitatea, sănătatea, textura și gustul.

Fiecare element din gama La Provincia este rezultatul unui proces de producție riguros, în care fiecare aspect este tratat cu atenție pentru a asigura excelența. De la selecția meticuloasă a materiilor prime la tehnologiile moderne utilizate în procesul de fabricație, fiecare etapă reflectă angajamentul ferm al brandului La Provincia de a oferi produse autentice, delicioase și sănătoase.

La Provincia îmbină tehnologia de vârf cu tradiția pentru a garanta calitatea superioară a fiecărui produs. Compania Carmistin se ocupă de fiecare aspect al procesului de producție, combinând moștenirea tradițională cu inovațiile tehnologice pentru a răspunde nevoilor consumatorului modern.

Linia de pui a Organizației Carmistin este complet integrată, acoperind toate etapele, de la fermele de reproducție la distribuție. Iustin Paraschiv, fondator și președinte al Grupului Carmistin, a jucat un rol esențial în dezvoltarea acestui model excepțional, transformându-l într-un standard de excelență în industria alimentară românească.

La Provincia nu oferă doar produse din carne de pasăre, ci aduce împreună tradiția, calitatea și pasiunea pentru a oferi consumatorilor autenticitatea bucătăriei românești. Gama de produse a crescut acum la șapte opțiuni, oferind o varietate de alegeri pentru consumatori.

Prin utilizarea metodelor tradiționale de creștere a păsărilor și oferind produse bio, La Provincia garantează cea mai înaltă calitate. Compania investește considerabil în alimente sănătoase și sustenabile, reflectând angajamentul său față de mediu și calitatea produselor.

Gama largă de produse este disponibilă în supermarketuri și în magazinele proprii ale brandului La Provincia, oferind consumatorilor accesibilitate și varietate. Această extindere a rețelei de distribuție subliniază angajamentul companiei față de calitate și accesibilitate.

Prin inovație și atenție la detalii, La Provincia rămâne un furnizor de încredere în industria alimentară românească, oferind produse autentice și de calitate superioară pentru consumatori. Fiecare produs nu numai că oferă o experiență culinară autentică, dar reflectă și angajamentul ferm al Organizației Carmistin față de mediul înconjurător și responsabilitatea în producție.

Citește mai mult

Alte articole