joi, 13 iunie 2024

8 criterii de luat în calcul atunci când cumperi o boxa portabilă JBL

Share

8 criterii de luat în calcul atunci când cumperi o boxa portabilă JBL

Boxele portabile JBL sunt dispozitive audio compacte și inovatoare care au captivat inimile pasionaților de muzică din întreaga lume. Cu un design elegant și o performanță audio de excepție, aceste boxe sunt perfecte pentru a vă însoți în călătorii, la petreceri în aer liber sau pentru a vă bucura de muzică acasă. De la sunetul lor clar și puternic până la caracteristicile avansate precum conectivitatea Bluetooth și rezistența la apă, boxele portabile JBL oferă o experiență audio extraordinară într-un ambalaj portabil. 

Criterii pentru a cumpăra boxe portabile JBL

Atunci când decideți să achiziționați boxe portabile JBL, este important să luați în considerare câteva criterii esențiale pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită pentru nevoile dvs. De la calitatea sunetului la caracteristicile tehnice și design, iată câteva aspecte cheie de luat în considerare:

 • Calitatea sunetului: Unul dintre cele mai importante criterii este calitatea sunetului. Boxele JBL sunt cunoscute pentru sunetul lor clar și puternic. Verificați specificațiile tehnice și recenziile pentru a vă asigura că acestea corespund așteptărilor dvs. muzicale.
 • Portabilitatea: Boxele portabile JBL sunt concepute pentru a fi ușor de transportat. Asigurați-vă că dimensiunile și greutatea boxelor sunt potrivite pentru utilizarea dorită, fie că este vorba despre o excursie în aer liber sau o petrecere în casă.
 • Durabilitatea: Dacă intenționați să utilizați boxele în condiții dificile, cum ar fi în aer liber sau la plajă, verificați dacă sunt rezistente la apă și la praf. Aceasta vă va ajuta să le mențineți în stare bună pentru mai mult timp.
 • Conectivitate: Majoritatea boxelor JBL vin cu conectivitate Bluetooth, dar asigurați-vă că sunt compatibile cu dispozitivele dvs. verificând versiunea Bluetooth și alte opțiuni de conectivitate, cum ar fi intrarea auxiliară sau porturile USB.
 • Autonomia bateriei: Durata bateriei este esențială atunci când utilizați boxele portabile. Verificați cât timp pot funcționa boxele cu o singură încărcare și asigurați-vă că este suficient pentru nevoile dvs.
 • Caracteristici suplimentare: Boxele JBL pot veni cu caracteristici suplimentare, cum ar fi asistența vocală integrată, luminile LED sau funcții de apel hands-free. Alegeți boxele care oferă funcționalități care vă pot îmbunătăți experiența.
 • Prețul: Setați un buget înainte de a căuta boxele și asigurați-vă că alegerea dvs. se încadrează în acest buget. Boxele JBL oferă opțiuni într-o gamă variată de prețuri, așa că veți găsi cu siguranță una potrivită pentru dvs.
 • Recenzii și rating-uri: Citirea recenziilor și evaluarea produselor de către alți utilizatori vă poate oferi o perspectivă reală asupra experienței lor cu boxele JBL pe care le luați în considerare.
 • Garantie și asistență tehnică: Verificați dacă produsul vine cu o garanție adecvată și dacă compania oferă asistență tehnică pentru orice problemă sau întrebare ulterioară.

Cum cumperi o boxă portabilă JB după calitatea sunetului?

Pentru a cumpăra o boxă portabilă JBL bazată pe calitatea sunetului, urmați acești pași:

 • Cercetați specificațiile tehnice: Începeți prin a citi specificațiile tehnice ale boxei pe care o luați în considerare. Uitați-vă la parametrii relevanți, cum ar fi puterea nominală (Watt), răspunsul în frecvență (Hz – kHz), dimensiunea difuzoarelor și raportul semnal-zgomot (SNR). Aceste informații vă vor oferi o idee despre performanța sonoră a boxei.
 • Ascultați în persoană, dacă este posibil: Dacă aveți posibilitatea, mergeți la un magazin sau la un showroom unde puteți asculta boxa în persoană. Acest lucru vă va permite să experimentați calitatea sunetului direct și să vă faceți o idee mai precisă despre cum sună.
 • Citiți recenzii și rating-uri: Căutați recenzii și evaluări ale boxei pe internet sau pe site-urile de comerț electronic. Recenziile de la utilizatori și experții pot oferi o perspectivă reală asupra calității sunetului. Uitați-vă în special la recenziile care menționează calitatea sunetului și experiența auditivă.
 • Compară cu altele: Nu vă opriți la prima opțiune pe care o vedeți. Comparați mai multe modele de boxe JBL și luați în considerare care dintre ele oferă cel mai bun raport calitate-preț în ceea ce privește calitatea sunetului.
 • Consultă surse de încredere: Apelează la surse de încredere, cum ar fi site-urile web ale producătorului, reviste de specialitate în domeniul audio sau forumuri de discuții, pentru a obține informații suplimentare despre calitatea sunetului boxelor JBL.
 • Înțelegeți preferințele dvs. sonore: În funcție de preferințele dvs. sonore personale, puteți căuta caracteristici specifice. De exemplu, dacă preferați basul profund, asigurați-vă că boxa are o bună capacitate de redare a frecvențelor joase.
 • Testați diferite genuri muzicale: Dacă ascultați diverse genuri muzicale, încercați să testați boxa cu mai multe tipuri de muzică pentru a vă asigura că sună bine în toate situațiile.
 • Înțelegeți limitările: Nu toate boxele portabile vor oferi aceeași calitate a sunetului ca boxele de dimensiuni mari sau sistemele audio dedicate. Așteptările trebuie să fie realiste în funcție de dimensiunea și prețul boxei portabile.
 • Încercați funcționalitățile de ajustare a sunetului: Unele boxe JBL vin cu funcții de ajustare a sunetului, cum ar fi ecualizatoare sau moduri predefinite. Experimentați cu aceste setări pentru a obține sunetul dorit.
 • Consultați alți utilizatori: Dacă cunoașteți pe cineva care deține deja o boxă JBL, întrebați-l despre experiența sa și despre calitatea sunetului.

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de portabilitate?

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de portabilitate?

Sursa foto

Pentru a cumpăra boxe portabile JBL în funcție de portabilitate, urmați acești pași:

 • Stabilirea utilizării principale: Începeți prin a determina în ce scop intenționați să utilizați boxa portabilă JBL. Dacă o veți transporta frecvent în călătorii, în aer liber sau la evenimente, portabilitatea va fi un factor crucial.
 • Mărimea și greutatea: Verificați dimensiunile și greutatea boxei. Cu cât este mai mică și mai ușoară, cu atât va fi mai ușor să o transportați. Asigurați-vă că se încadrează în geanta sau rucsacul pe care intenționați să le utilizați.
 • Designul și mânerul de transport: Atenție la designul boxei. Multe boxe portabile JBL au un mâner sau o curea de transport pentru a le face mai ușor de purtat. Verificați dacă aceste caracteristici sunt disponibile și dacă sunt comode pentru dvs.
 • Rezistența la apă și praf: Dacă intenționați să utilizați boxa în medii umede sau cu praf, asigurați-vă că aceasta are rating de rezistență la apă și praf corespunzător. Acest lucru vă va permite să o utilizați fără griji în astfel de condiții.
 • Durata bateriei: Pentru portabilitate maximă, verificați durata bateriei. Cu cât este mai lungă, cu atât veți putea să utilizați boxa mai mult timp fără a o reîncărca.
 • Bluetooth și alte opțiuni de conectivitate: Asigurați-vă că boxa are conectivitate Bluetooth pentru a vă putea conecta ușor la dispozitivele dvs. mobile. Verificați și alte opțiuni de conectivitate, cum ar fi intrarea auxiliară sau porturile USB, în funcție de nevoile dvs.
 • Accesorii și portabilitate suplimentară: Verificați dacă boxa vine cu accesorii utile pentru transport, cum ar fi o husă de protecție sau o geantă de transport.
 • Recomandări de la alți utilizatori: Citiți recenzii și recomandări de la alți utilizatori care au cumpărat boxa pentru a obține perspective reale despre portabilitate și ușurința de transport.
 • Buget: Stabiliți un buget pentru achiziționarea boxei portabile JBL și asigurați-vă că alegerea dvs. se încadrează în acest buget.
 • Testați-o în magazin, dacă este posibil: Dacă aveți posibilitatea, mergeți la un magazin și testați boxa înainte de a cumpăra. Astfel, puteți evalua cât de ușor se potrivește stilului dvs. de viață și activităților.

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de durabilitate?

 • Verificați ratingul de rezistență la apă și praf: Un indicator important al durabilității boxei portabile JBL este ratingul său de rezistență la apă și praf. Acest rating este specificat în certificările IP (în cazul rezistenței la apă) și în certificările de protecție împotriva prafului. Cu cât este mai mare acest rating, cu atât mai rezistentă va fi boxa la factorii externi.
 • Citiți specificațiile de construcție: Studiați specificațiile de construcție ale boxei pentru a vă asigura că este robustă și rezistentă. Căutați informații despre materialele utilizate, carcasele protejate împotriva șocurilor și altor caracteristici care pot contribui la durabilitate.
 • Verificați evaluările și recenziile: Citiți recenzii și evaluări de la alți utilizatori care au testat deja boxa portabilă JBL în condiții reale de utilizare. Aceste recenzii pot oferi informații valoroase despre cât de rezistentă este boxa în practică.
 • Certificările și standardele: Verificați dacă boxa are certificări și standarde recunoscute la nivel internațional pentru durabilitate, cum ar fi certificările MIL-STD pentru rezistența la șocuri sau certificări de protecție împotriva factorilor externi.
 • Rezistența la apă și umezeală: Dacă intenționați să utilizați boxa în apropierea apei sau în condiții umede, asigurați-vă că are un rating adecvat de rezistență la apă. Acest lucru vă va proteja boxa împotriva deteriorării cauzate de expunerea la umezeală sau scăpările accidentale.
 • Construcție solidă: Verificați dacă boxa are o construcție solidă și că componentele cheie, cum ar fi difuzoarele, sunt protejate corespunzător împotriva daunelor. Unele boxe pot avea grile metalice sau carcase rezistente pentru a le proteja împotriva deteriorării.
 • Rezistența la lovituri și căderi: Căutați boxe care sunt proiectate pentru a rezista la șocuri și căderi. Acest lucru este important dacă intenționați să utilizați boxa în condiții dificile sau dacă există riscul de accidente.
 • Garantia și asistența tehnică: Verificați ce garanții oferă producătorul pentru boxa portabilă JBL și dacă aceasta include acoperire pentru deteriorările cauzate de uzura normală sau de factorii externi.
 • Testați în magazin, dacă este posibil: Dacă aveți posibilitatea, mergeți la un magazin și testați boxa înainte de a cumpăra. Astfel, puteți verifica personal calitatea construcției și robustețea ei.
 • Consultați experții: Dacă sunteți în căutarea unei boxe portabile JBL cu durabilitate excepțională, consultați experții în domeniul audio sau tehnologic pentru recomandări.

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de conectivitate?

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de conectivitate?

Sursa foto

 • Verificați conectivitatea Bluetooth: Majoritatea boxelor portabile JBL sunt echipate cu tehnologie Bluetooth pentru conectarea la dispozitive mobile. Verificați versiunea Bluetooth a boxei și asigurați-vă că este compatibilă cu dispozitivele dvs. (de exemplu, Bluetooth 5.0 oferă o conectivitate mai rapidă și mai stabilă decât versiunile anterioare).
 • Verificați alte opțiuni de conectivitate: În funcție de nevoile dvs., verificați dacă boxa are și alte opțiuni de conectivitate, cum ar fi intrarea auxiliară (jack de 3,5 mm) sau porturile USB pentru redarea de pe dispozitive care nu au Bluetooth.
 • Compatibilitate cu asistența vocală: Dacă doriți să utilizați asistența vocală, verificați dacă boxa este compatibilă cu asistența vocală preferată, cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Aceasta vă va permite să controlați boxa cu comenzi vocale.
 • Conectivitate multiplă: Unele boxe JBL permit conectarea simultană a mai multor dispozitive Bluetooth. Acest lucru poate fi util dacă doriți să partajați controlul asupra boxei cu alți utilizatori sau să comutați rapid între dispozitive.
 • Aplicația companion: Verificați dacă boxa are o aplicație companion pentru dispozitivele mobile. Această aplicație poate oferi funcții suplimentare, precum ajustarea setărilor audio, actualizarea firmware-ului sau controlul mai avansat al boxei.
 • Calitatea conexiunii Bluetooth: Citiți recenziile și părerile altor utilizatori cu privire la calitatea conexiunii Bluetooth a boxei. Unele boxe pot oferi o conexiune mai stabilă și mai puternică decât altele, ceea ce este important pentru a evita întreruperile în redarea muzicii.
 • Compatibilitate cu dispozitive specifice: Verificați dacă boxa este compatibilă cu dispozitivele dvs. specifice, cum ar fi smartphone-urile, tabletele sau laptopurile. Asigurați-vă că sistemul dvs. de operare și dispozitivele sunt recunoscute și pot conecta ușor boxa.
 • Funcții de conectare avansate: Unele boxe JBL vin cu funcții avansate de conectare, cum ar fi conectarea la mai multe boxe pentru a crea un sistem audio stereo sau pentru a amplifica sunetul. Dacă doriți aceste funcționalități, verificați dacă boxa le oferă.
 • Asigurați-vă că există actualizări de firmware disponibile: Unele probleme de conectivitate pot fi rezolvate cu actualizări de firmware. Verificați dacă producătorul oferă astfel de actualizări pentru boxa dvs. portabilă JBL.
 • Buget: Setarea unui buget înainte de achiziție vă va ajuta să vă concentrați asupra opțiunilor care se potrivesc cu posibilitățile financiare.

Cum cumperi boxe portabile în funcție de autonomia bateriei

 • Stabiliți nevoile dvs. de utilizare: Începeți prin a determina cât timp intenționați să utilizați boxa portabilă într-o singură încărcare. Gândiți-vă la situațiile în care veți folosi boxa și cât timp va dura utilizarea obișnuită.
 • Cercetați specificațiile tehnice: Verificați specificațiile tehnice ale boxei pentru a afla durata bateriei nominală în ore sau numărul de cicluri de redare pe o singură încărcare. Acest lucru vă va oferi o idee generală despre performanța bateriei.
 • Citiți recenzii și evaluări: Citiți recenzii și evaluări de la alți utilizatori pentru a afla cât de bine se aliniază durata bateriei specificațiilor tehnice. Uneori, durata bateriei reale poate varia în funcție de condițiile de utilizare.
 • Tipul bateriei: Verificați tipul de baterie utilizat în boxa portabilă JBL. Bateriile litiu-ion sunt cele mai comune și oferă o bună durată de viață și performanță. Asigurați-vă că bateria este de înaltă calitate pentru o durabilitate mai mare.
 • Economisirea energiei: Verificați dacă boxa are funcții de economisire a energiei, cum ar fi modul de economisire a energiei sau opțiuni de reducere a volumului pentru a prelungi autonomia bateriei.
 • Caracteristicile de încărcare rapidă: Dacă doriți să utilizați boxa frecvent și să încărcați bateria rapid, verificați dacă boxa suportă încărcare rapidă și cât timp este necesar pentru a obține o încărcare completă.
 • Modul de utilizare: Înțelegeți că durata bateriei poate varia în funcție de modul de utilizare. Ascultați muzică la un volum mai scăzut sau cu funcții adiționale dezactivate (cum ar fi luminile LED sau bassul puternic) pentru a prelungi autonomia bateriei.
 • Dimensiunea și greutatea: Luați în considerare și dimensiunea și greutatea boxei în raport cu durata bateriei. Boxele cu baterii mai mari pot avea o autonomie mai mare, dar pot fi mai mari și mai grele.
 • Bugetul: Stabiliți un buget și căutați boxe portabile în acel buget care oferă o autonomie a bateriei satisfăcătoare pentru nevoile dvs.

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de autonomia bateriei

 • Stabiliți necesitățile dvs. de utilizare: Începeți prin a vă gândi la modul în care intenționați să utilizați boxa portabilă JBL și cât de importantă este autonomia bateriei pentru activitățile dvs. Dacă doriți să o utilizați în excursii lungi sau la evenimente care durează mult timp, veți avea nevoie de o autonomie mare.
 • Cercetați specificațiile tehnice: Verificați specificațiile tehnice ale boxelor JBL pe care le luați în considerare. Căutați informații despre durata bateriei nominală a boxei în ore. Această informație vă va oferi o idee despre cât timp puteți utiliza boxa înainte de a o reîncărca.
 • Recenzii și evaluări: Citiți recenzii și evaluări de la alți utilizatori care au testat deja boxa JBL în condiții reale de utilizare. Aceste recenzii pot oferi informații despre cât de bine se aliniază durata bateriei cu specificațiile tehnice.
 • Tipul bateriei: Luați în considerare tipul de baterie folosit în boxa portabilă JBL. Bateriile litiu-ion sunt comune și oferă o bună durată de viață și performanță. Asigurați-vă că bateria este de înaltă calitate pentru a vă asigura o autonomie mai mare.
 • Modul de utilizare: Înțelegeți că durata bateriei poate varia în funcție de modul în care utilizați boxa. Ascultarea muzicii la un volum mai mic, dezactivarea funcțiilor suplimentare (cum ar fi luminile LED sau bassul puternic) sau setările de economisire a energiei pot contribui la prelungirea autonomiei bateriei.
 • Caracteristicile de economisire a energiei: Căutați boxe JBL care oferă caracteristici speciale de economisire a energiei, cum ar fi modurile de economisire a bateriei sau opțiunile de reducere a consumului de energie, care vă permit să ajustați performanța boxei în funcție de nevoile dvs.
 • Durata de reîncărcare: Luați în considerare și cât timp este necesar pentru a reîncărca complet bateria boxei. Boxele care oferă încărcare rapidă pot fi mai convenabile, în special dacă intenționați să o utilizați frecvent.
 • Bugetul: Setați un buget pentru achiziționarea boxei portabile JBL și căutați modele care oferă o autonomie a bateriei satisfăcătoare în limita bugetului dvs.
 • Rezervă de energie: Dacă prelungirea autonomiei bateriei este o prioritate pentru dvs., puteți lua în considerare achiziționarea unei baterii externe portabile pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o sursă suplimentară de energie atunci când este necesar.

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de caracteristicile suplimentare?

Cum cumperi boxe portabile JBL în funcție de caracteristicile suplimentare?

Sursa foto

 • Stabiliți prioritățile: Începeți prin a vă gândi la caracteristicile suplimentare care sunt cele mai importante pentru dvs. Poate doriți o boxă cu asistență vocală integrată, luminile LED pentru o atmosferă mai vibrantă sau funcții de apel hands-free. Stabilind prioritățile, veți putea găsi boxa potrivită.
 • Asistența vocală: Dacă doriți să utilizați asistența vocală, verificați dacă boxa este compatibilă cu asistența vocală preferată, cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Asigurați-vă că boxa are microfoane de calitate pentru a capta comenzile vocale eficient.
 • Luminile LED sau efectele vizuale: Dacă sunteți interesat de luminile LED sau alte efecte vizuale, căutați modele de boxe JBL care oferă aceste caracteristici. Unele boxe vin cu iluminare colorată sincronizată cu muzica pentru a crea o experiență mai captivantă.
 • Funcții de apel hands-free: Dacă doriți să puteți prelua apeluri telefonice direct de pe boxă, asigurați-vă că aceasta are funcții de apel hands-free, precum microfoane încorporate și capacitatea de a conecta telefonul dvs. prin Bluetooth.
 • Aplicații companion: Verificați dacă boxa are o aplicație companion pentru dispozitivele mobile. Această aplicație poate oferi funcții suplimentare, cum ar fi ajustarea setărilor audio, controlul luminilor LED sau actualizarea firmware-ului.
 • Funcții de conectivitate avansate: Unele boxe JBL pot oferi funcții avansate de conectare, cum ar fi conectarea la mai multe boxe pentru a crea un sistem audio stereo sau pentru a amplifica sunetul. Dacă doriți aceste funcționalități, verificați dacă boxa le oferă.
 • Funcții de încărcare wireless: Dacă doriți să vă încărcați dispozitivele mobile direct de pe boxă, căutați modele care vin cu funcții de încărcare wireless sau porturi USB pentru a vă conecta dispozitivele.
 • Rezistența la apă și praf: Dacă aveți în vedere utilizarea boxei în medii umede sau la evenimente în aer liber, verificați dacă are rating de rezistență la apă și praf. Aceasta vă va proteja boxa în condiții dificile.
 • Caracteristici de ajustare a sunetului: Unele boxe vin cu caracteristici de ajustare a sunetului, cum ar fi ecualizatoare sau moduri predefinite pentru diferite genuri muzicale. Dacă sunetul de înaltă calitate este o prioritate, căutați aceste opțiuni.
 • Bugetul: Setați un buget înainte de achiziționarea boxei și căutați modele care oferă caracteristicile suplimentare dorite în limita bugetului dvs.

Boxe portabile JBL avantaje

Boxele portabile JBL au câteva avantaje notabile, care le fac o opțiune populară pentru cei care caută o experiență audio portabilă de înaltă calitate. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 • Calitatea sunetului excelentă: Boxele JBL sunt cunoscute pentru calitatea lor audio superioară. Acestea oferă sunet clar și bine echilibrat, cu bas puternic și detaliu audio înalte. Indiferent dacă ascultați muzică, urmăriți filme sau audiobook-uri, veți experimenta o performanță audio impresionantă.
 • Portabilitate: Unul dintre principalele avantaje ale boxelor JBL este portabilitatea lor. Acestea sunt ușor de transportat și pot fi luate cu ușurință în călătorii, excursii în aer liber sau la evenimente. Designul lor compact și mânerele de transport fac transportul comod.
 • Conectivitate versatilă: Majoritatea boxelor JBL sunt echipate cu tehnologie Bluetooth, ceea ce le face compatibile cu o gamă largă de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete și laptopuri. De asemenea, unele modele oferă și opțiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi intrarea auxiliară sau porturile USB.
 • Asistență vocală: Multe boxe JBL vin cu asistență vocală integrată, precum Amazon Alexa sau Google Assistant. Aceasta vă permite să controlați boxa cu comenzi vocale și să accesați informații sau să controlați dispozitivele smart din casă.
 • Rezistență la apă și praf: Multe modele de boxe JBL sunt construite pentru a fi rezistente la apă și praf, ceea ce le face ideale pentru utilizare în medii umede sau la evenimente în aer liber. Aceasta oferă o protecție suplimentară împotriva deteriorării.
 • Durată mare de viață a bateriei: Majoritatea boxelor JBL oferă o autonomie a bateriei decentă, permițându-vă să vă bucurați de muzică timp îndelungat fără a vă face griji că bateria se va epuiza rapid. Unele modele pot oferi chiar și până la câteva zile de redare continuă.
 • Design atractiv: Boxele JBL vin într-o varietate de designuri atractive și culori, permițându-vă să alegeți un model care se potrivește stilului dvs. personal și mediului în care intenționați să le utilizați.
 • Compatibilitate multi-dispozitiv: Unele boxe JBL permit conectarea simultană a mai multor dispozitive Bluetooth, permițând mai multor utilizatori să partajeze și să controleze redarea muzicii.
 • Opțiuni de ajustare a sunetului: Unele modele vin cu caracteristici de ajustare a sunetului, cum ar fi ecualizatoare sau moduri predefinite, pentru a vă personaliza experiența auditivă.
 • Actualizări de firmware și suport tehnic: JBL oferă adesea actualizări de firmware pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea boxelor. De asemenea, oferă suport tehnic pentru clienți, în cazul în care întâmpinați probleme sau aveți întrebări.

Boxele portabile JBL reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație perfectă între portabilitate, calitate audio superioară și funcționalitate versatilă. Cu o gamă largă de modele, caracteristici suplimentare și o reputație solidă în industria audio, JBL oferă opțiuni pentru fiecare nevoie și preferință. Cu un sunet de înaltă calitate, durată de viață a bateriei satisfăcătoare și conectivitate flexibilă, aceste boxe pot să îmbunătățească experiența muzicală în orice loc și în orice moment. Rezistente la apă, cu asistență vocală și alte caracteristici inovatoare, boxele portabile JBL se plasează în fruntea pieței și continuă să satisfacă așteptările utilizatorilor din întreaga lume.

Citește mai mult

Alte articole